Ærgerligt for de mange skatteborgere, som på grund af zig-zag-kurs kommer til at betale det hvide ud af øjnene for først nedlukning og derefter genåbning af nærhospitaler, siger Finn Rudaizky, der er 1. næstformand i Region Hovedstaden (DF).
Lukning og genåbning af nærhospitaler koster det hvide ud af øjnene

For 10 år siden advarede Dansk Folkeparti i Region Hovedstaden det store politiske flertal - Socialdemokrater, Venstre, SF og De Radikale om ikke at nedlægge de to nærhospitaler i Frederikssund og i Helsingør. Advarslerne blev ikke hørt.

Skribent

Finn Rudaizky

Finn Rudaizky

1. næstformand Region Hovedstaden (DF)

Med Socialdemokraterne i front tromlede de og deres politiske nedskæringsvenner og stemte en lukning af hospitalerne i Frederikssund og Helsingør hjem.

Det var vigtigt at få centraliseret lød begrundelsen fra især Socialdemokraterne og Venstre.

Dansk Folkeparti stemte selvfølgelig imod, fordi vi hele tiden har ment, at nærhospitaler er en meget vigtig ting. I dag mener Ssocialdemokraterne så, at det er meget vigtigt med nærhospitaler. Så nu foreslår de, at Frederikssund og Helsingør får nærhospitaler!

Tak, fordi Socialdemokraterne har lyttet til DF. Ganske vist gik der 10 år, men bedre sent end aldrig.

Blot ærgerligt for de mange skatteborgere, som på grund af zig-zag-kursen kommer til at betale det hvide ud af øjnene for først nedlukning og derefter genåbning af de nærhospitaler, som et ikke-visionært flertal har ansvaret for.

Helt komisk bliver det, når man fra regeringens pressemøde begrunder skiftet med, at der bliver mange flere ældre og mange flere ældre syge borgere. Sandheden er, at de statistikker og oplysninger havde man faktisk også for 10 år siden. DF gjorde opmærksom på det, men damptoget med S, SF, R og V var tonedøve. Tænk over det. Også når der stemmes til regionsrådsvalget den 16. november. 

Say something here...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.